Gratis verzending vanaf €50,00

Hii, wat leuk dat je op onze website terecht bent gekomen! Wij zijn Britt en Deveney, al jaren beste vriendinnen en samen trotse eigenaar van By BD.

Het begon allemaal als buurmeisjes... Maar onze vriendschap is pas echt ontstaan op de middelbare school. Hier kwamen wij er achter dat wij dezelfde passie delen, namelijk de passie voor uiterlijke verzorging. Na de middelbare school zijn wij samen de opleiding tot Allround Schoonheidsspecialiste gaan volgen. Na het behalen van ons diploma hebben wij allebei onze eigen schoonheidssalon aan huis opgericht.

Een paar jaar later werd het tijd voor de volgende stap. Een eigen huis! Deveney en haar vriend kwamen op een nieuwbouw project terecht, wat zij natuurlijk meteen aan Britt en haar vriend moesten vertellen. Je raadt het al... Wij wonen weer bij elkaar in de straat. Hoe leuk is het om als beste vriendinnen zo dichtbij elkaar te wonen!

En toen ontstond By BD... Wij hebben samen het proces beleefd van het kopen van een nieuwbouw huis en zoveel tijd en energie gestoken in het creëren van ons droomhuis. Tijdens dit proces kwamen wij erachter dat wij nog een passie samen delen... namelijk de passie voor interieur! Wij kunnen uren praten over het stylen van huizen of het internet afstruinen naar de perfecte woonaccessoires. En daarom zijn wij By BD gestart!

Met onze webshop willen wij JOU helpen de perfecte aanvulling te zijn voor jouw huis. Met sfeerfoto’s bij ieder product hopen wij jou te inspireren om ook van jouw huis een sfeervol en warm thuis te maken!

Heb je vragen of advies nodig? Vul dan ons contactformulier in en wij zullen z.s.m contact met je opnemen!

Liefs, Britt en Deveney.